please come back


saya ada 2 test of 20% each, contribute tuk final exam in a row. n i am damn scared and cuak and takut and xconfident n.. tak tau nak cakap apa. feeling struggling alone, fighting with noone to understand with the serious scarry battle is not the feelings that i need for the moment. but yeah.. that feeling. it is.

sy tak biasa prepare sorang2 cmni.. n xtahu akan biasa ke tak

can i have u back?

i hate to discover this part of cerita hati because it usually mengundang the sebak and the tears.

how i wish noone to read this. n noone to see the tears. but wishing that someone to be here

YONG sayang2 yang berada jauh di Adelaide nunn
Study hard3!!!
camane nk jd contoh kami ni
lagi2 tqa yg bengap bengip ni
Yong dr dulu excel in studies
jd ank murid ksygn chegu la kot
xmcm tqa, blk skola blk pn kne lg ngn makcik tuh
no offence~
and you still fight for justice
ad ke tolak jd pengawas
sbb those senior yg mekap kt toilet tuh
tp xp. i lyke that.
it’s kinda hebat-great for a KISASian.
🙂

One thought on “please come back

  1. siti balqis, look at the bright side..Allah mahu uji kamu..Allah mahu kamu tahu yang w/pun xde org kat sisi awk blaja sekali, Allah ada sama2 ngan kamu..sweet kan?

    And again..kamu sangat2 dah tahu fakta ni. Cuma nak apply n tanam dalam hati.

    Kamu kata kamu alone, tapi sebenarnye berlambak orang kat keliling yang sayang kamu..

    And again..kamu akan kata ‘tipu!’..

    Kamu sangat rindu orang2 malaysia sekarang, hati kamu macam dah ada kat sana..agaknya jasad kamu je kat sini, dan ntah kamu notice x ktorang kat sini..

    Mungkin pasal tu kot awk cakap awk alone..pasal hati awk dah kat m’sia..
    angau kat orang2 m’sia, sampai x perasan org2 sini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s